OSUSHI JAPANS RESTAURANT

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 153 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Osushi Japans restaurant. Meer weten? Ontdek meer

18 feb 2024 om 19:36 Eten was heerlijk!
12 feb 2024 om 20:32 Bezorging ruim een half uur te laat, eten lauw en smaak matig
9 feb 2024 om 19:23 Super!
28 jan 2024 om 19:54 Kwamen exact op de afgesproken tijd De sushi was fantastisch en ruim voldoende. Zeker een aanrader.
2 dec 2023 om 20:22 Beste sushi in Oisterwijk en omstreken. Wij bestellen het liefste hier, veel vis/vlees en vers van smaak. De bezorging is altijd sneller dan we verwachten en aardige mensen aan de deur!
27 nov 2023 om 20:12 Lovely fresh sushi. Delivery was very quick and friendly.
8 okt 2023 om 0:06 Lekker maar de sashime was niet echt mals, beetje taai en iets te dik gesneden
24 sep 2023 om 20:48 Bestelling was helaas niet compleet.
10 sep 2023 om 19:39 Alles was gewoon goed, zoals het hoort.
21 aug 2023 om 17:21 Seriously every time I eat here it feels like I’m rediscovering my love for sushi, almost as if I’m tasting it for the first time.
4 aug 2023 om 21:30 Altijd goed
4 aug 2023 om 20:02 De slechtste pokebowl die ik ook gezien heb. lijkt wel een wokgerecht overgoten met zoetzure saus. De smaak was ronduit smerig. Sushi was ook slecht. Gebeld maar het antwoord was “zo maken wij het eenmaal zo” Erg slecht allemaal!